Mekaniker og automekaniker i Køge

Hos Køge Autoværksted fejrede vi 30 års jubilæum i 2010, og i dag er Jef Frederiksen, der i 2012 kunne fejre sit 15 års jubilæum som mekaniker i virksomheden indehaver af First Stop Køge. Jef startede som fejedreng i 1996 og har videreført de høje standarder for service og kvalitet.

Autoværkstedet startede tilbage i 1980, hvor daværende mekaniker og automekaniker Jens Robert Olsen holdt til i de tidligere blikkenslagerlokaler på naboadressen på Glentevej. Men det viste sig hurtigt, at de daværende lokaler hverken var tidssvarende for et moderne autoværksted eller for en travl mekaniker, så i 1984 stod vores nuværende værksted færdigt.

Vi møder de krav kunderne stiller til mekaniker samt automekaniker

Derefter kom værkstedet til at råde over cirka 500 m2 tidssvarende og velfungerende lokaler på Tigervej 2, hvor den tilhørende maskinpark løbende bliver udskiftet i takt med de krav, som både teknologien og kunderne stiller til en mekaniker samt automekaniker og et moderne værksted.

​I 2007 valgte vi at blive en del af den landsdækkende dækkæde First Stop, hvorefter dækcenteret First Stop Køge blev en realitet. Derved finder kunderne både et velfungerede og topmoderne autoværksted og et fleksibelt og højprofessionelt dækcenter med troværdige og effektive automekaniker samt mekaniker. ​Dette ser vi som den perfekte kombination for kunderne, som dermed kan modtage rådgivning fra en mekaniker om både reparationer og dækpleje. Det er to sider af den samme sag.

Hvad siger vores kunder fra Google?

Super god service og gode produkter.
Altid serviceminded og hurtigt at få lavet aftaler.
Vi kan kun anbefale dette sted.

Altid hurtig service, stor faglighed og fornuftige priser.
Meget tillidsfuld, kan klart anbefales til alle

Super god service, hurtig betjening og gode priser.
Anbefaler Jef til alle

Altid en fornøjelse at komme forbi.
Man bliver mødt med venlighed og ekspertise.
Jeg kommer forbi næste gang bilen laver ballade.

Super service og dejligt professionelt personale!

Hvad siger vores kunder fra Trustpilot?

Fantastisk service.
Alle dele vi bestilte var de helt rigtige.
Jeg hentede den kun én time efter.

Kan kun anbefale værkstedet til alle.
Kontakter dem og får at vide at jeg kan komme med det samme.
Problemet bliver lavet me det samme, super service.

Jeg ringede efter generatoren var gået på min bil.
Om eftermiddagen virkede det hele igen.
Prisen var også super fornuftig.

Som altid super kompetent, hurtig og venlig.
God til at forklare problemerne.
God service!

Mega god service!
Hurtig skift af dæk og fik svar på alle spørgsmål.
Ville ønske jeg kunne give 6 stjerner.

Vores målsætning er at være kundernes foretrukne mekaniker og automekaniker

Køge Autoværksted og First Stop Køge, samt enhver mekaniker hos os, har som hovedformål at være kvalitetsudbyder af ydelser indenfor autoreparation og dækpleje, således kunderne fortsat kan have tillid til os som en seriøs mekaniker og samarbejdspartner. Adskillige af vores nuværende kunder har været med helt fra starten, og vi ønsker forsat at være deres foretrukne mekaniker og automekaniker.

​Enhver mekaniker og automekaniker på vores værksted er sammen med de øvrige medarbejdere grundpillerne i vores virksomhed, hvor uddannelse, erfaring og engagement sikrer, at vores mål om kvalitet altid er i fokus. Vores mål er samlet set at være en konkurrencedygtig modpol til mærkeværkstederne, og derved at være et attraktivt alternativ, hvor den personlige kontakt til den enkelte mekaniker og automekaniker medvirker til at højne kvaliteten.

​Ring til din mekaniker og automekaniker på telefon 56 66 10 40 eller skriv på koege@mail.dk, hvis du har spørgsmål til en mekaniker, eller hvis du vil bestille en tid.​